Форма для випікання 25 * 4 см
177 ₴
- Немає в наявності
- Код: 20002
+380 (96) 718-48-04
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Силіконова форма чудово підійде для приготування різноманітних десертів: тортів, желе,шоколаду.
Правила використання силіконових форм:
Правило 1: Силіконові форми, на відміну від скляних і керамічних, мають підвищену гнучкість, тому тісто в них наливати потрібно, коли вони вже стоять на деку або решітці.
Правило 2: Сміливо використовуйте силіконові форми в будь-якій духовці-газовій, електричній, мікрохвильовій печі.Ставте їх і в морозилку. Такі форми спокійно витримують перепад температур від -40 °C до +240 °C, тому чудово підходять не тільки для випікання, але й для заморожування.
Правило 3: Змащувати силіконову форму перед тим, як почати користуватися, рекомендується тільки один раз, найперший.
Правило 4: Виймайте випічку з форми, давши їй попередньо постояти 5-7 хвилин. Потім просто нахиліть форму набок — готова випічка сама вливається з форми. Якщо випікання все ж прилипла та не вибічнимося — відігніть край форми назовні.Усередно підчепіть збоку прилиплий кекс або пиріг силіконовою або дерев'яною лопаткою.Не використовуйте для витягання випічки металеві ножі або виделки-проткане форму.
Правило 5: Під час зберігання згинайте силіконові форми як завгодно, згоряйте в трубочку, засувайте у вузькі шафи та в дальні кути полиць-вони не зімнуться, не деформуються й матимуть першоночальний вигляд миттєво.
Правила використання силіконових форм:
Правило 1: Силіконові форми, на відміну від скляних і керамічних, мають підвищену гнучкість, тому тісто в них наливати потрібно, коли вони вже стоять на деку або решітці.
Правило 2: Сміливо використовуйте силіконові форми в будь-якій духовці-газовій, електричній, мікрохвильовій печі.Ставте їх і в морозилку. Такі форми спокійно витримують перепад температур від -40 °C до +240 °C, тому чудово підходять не тільки для випікання, але й для заморожування.
Правило 3: Змащувати силіконову форму перед тим, як почати користуватися, рекомендується тільки один раз, найперший.
Правило 4: Виймайте випічку з форми, давши їй попередньо постояти 5-7 хвилин. Потім просто нахиліть форму набок — готова випічка сама вливається з форми. Якщо випікання все ж прилипла та не вибічнимося — відігніть край форми назовні.Усередно підчепіть збоку прилиплий кекс або пиріг силіконовою або дерев'яною лопаткою.Не використовуйте для витягання випічки металеві ножі або виделки-проткане форму.
Правило 5: Під час зберігання згинайте силіконові форми як завгодно, згоряйте в трубочку, засувайте у вузькі шафи та в дальні кути полиць-вони не зімнуться, не деформуються й матимуть першоночальний вигляд миттєво.
Основні | |
---|---|
Виробник | S&T |
Матеріал | Силікон |
Довжина | 250 мм |
Ширина | 250 мм |
Висота стінок | 40 мм |
Антипригарне покриття форми | Так |
Додаткові характеристики | |
Максимальна температура | 240 град. |
Мінімальна температура | -40 град. |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
- Ціна: 177 ₴